Odolné NFC tagy na kov

Odolné NFC tagy na kov

Do naší nabídky jsme nově zařadili odolné NFC tagy na kov. K jakému účelu Vám mohou tyto tagy sloužit, z jakých vrstev je tento tag složen či proč zrovna tyto tagy byste měli zvolit ke značení svého majetku se dozvíte v následujících řádcích.

Značení majetku je nedílnou součástí pro mnoho firem a organizací, které vlastní a zároveň spravují velkou spoustu majetku. Právě označování těmto společnostem usnadňuje práci s různým nářadím či věcmi, o kterých je třeba vědět kde se nacházejí, v jakém jsou stavu, či jaký je jejich status. Obvykle dochází ke značení takového majetku potištěnými štítky, čárovými kódy či dalšími jinými možnostmi.

Proč tedy nepoužívat něco, co je snadno čitelné i prostřednictvím mobilního telefonu, má své unikátní identifikační číslo a ještě k tomu snadno použitelné? Ano, řeč je právě o NFC čipech.


Rádi bychom Vám představili novinku v nabídce našeho eshopu – konkrétně se jedná o odolné tagy z materiálu ABS, který zaručuje spolehlivost a dlouhověkost NFC čipů při značení Vašeho majetku a to především v externím prostředí. Materiál ABS (Akrylonitrilbutadienstyren) je odolný vůči mechanickému poškození a zároveň voděodolný.

Tyto tagy jsou zároveň opatřeny ferritovou vrstvou, která umožňuje bezproblémové čtení NFC čipů i v blízkosti kovu. Tagy na kov musí mít speciální konstrukci, aby nedocházelo k interferenci s podkladovým kovem, který pohlcuje elektromagnetické pole kolem tagu a významně tak snižuje jeho čtecí vzdálenost. Tyto tagy mají ferritovou vrstvu mezi spodní vrstvou plastu a lepicí vrstvou a je dělaná pro případ, že tag nalepíme na kov a budeme jej chtít načíst z přední strany.


Zároveň jsou tyto tagy, jejichž průměr je 29 mm, opatřeny spodní lepící vrstvou, přičemž lepidlo 3M zaručuje dlouhodobou přilnavost i ve vlhkých podmínkách. Co se týká vnitřní specifikace, tyto tagy jsou doplněny jedním z nejprodávanějších čipů – NTAG213, který zaručuje uživatelskou paměť o velikosti 144B, možnost uzamčení tagu vlastním heslem a další užitečné vlastnosti, kterými je opatřena nejnovější řada čipů NTAG21X.


Samozřejmě fantazii se meze nekladou, v případě, že byste potřebovali jiný druh čipu, lze tuto změnu snadno zajistit. V oblasti značení majetku je technologie NFC zároveň jednou z nejspolehlivějších technik. Tak na co ještě čekáte, právě teď nastává změna pro přechod k nejmodernějšímu a nejchytřejšímu způsobu snadného získání informací o Vašem majetku.

Tyto tagy si již nyní můžete zakoupit zde

Posted in 2017-01-19 18:25:55
comments powered by Disqus