Bezdrátová NFC čtečka DUALi Dragon BT

Bezdrátová NFC čtečka DUALi Dragon BT

Do naší nabídky jsme zařadili novinku na trhu NFC čteček - bezdrátovou čtečku od jihokorejské firmy DUALi Dragon BT. Čím je tato čtečka výjimečná a proč zrovna tuto NFC čtečku by jste měli zvolit? To se dozvíte v následujících řádcích.

Jihokorejská firma DUALi rozšířila svou nabídku čteček o nový přírustek do řady Dragon. Předešlá varianta DUALi Dragon dostala nového sourozence s přízviskem BT, kde BT označuje technologii Bluetooth. Tato čtečka nejnovější generace významně ulehčuje prostorové řešení a umístění Vaší NFC čtečky, kdy již není zapotřebí její napojení a napájení z laptopu či stolního počítače.


Právě bezdrátová dostupnost je u této čtečky hlavním lákadlem. Čtečka je propojena pomocí technologie Bluetooth s PC, smartphonem či tabletem a tudíž může být umístěna na Vámi požadovaném místě ve vzdálenosti až 12m od připojeného zařízení. Čtečka je tak ideální např. pro hůře dostupné místa, jako jsou např. stánky na festivalech, eventech, ale také i kanceláře či místa, kde každý další zapojený kabel představuje potíže.


DUALi Dragon BT podporuje ISO14443 A/B, ISO15693, řadu Mifare, Felica a NFC (ISO18092). V operačním režimu vydrží baterie až 6hodin, v režimu stand-by to je až 14 hodin. Dobíjení probíhá pomocí kabelu Micro USB. Dragon BT je plně kompatibilní s OS Windows 7, Windows 8 a Windows 10, s operačním systémem Android je čtečka plně kompatibilní od verze 4.1 a vyšší. K této čtečce jsou na vyžádání také dodávány SDK a APK aplikace, a to jak pro Windows, tak také i pro Android (tablety i smartphony).


DUALi Dragon BT

 

 

 


Posted in 2016-09-16 13:57:53
comments powered by Disqus